изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:16 EEST
Убитият в Бояна бил регистриран за хулиганство    
Ред и сигурностУбитият снощи в столичния квартал Бояна Александър Занев има регистрация в полицията от 2005 г. за хулиганство. Това съобщи днес зам.-директорът на СДВР Николай Василев. Делото срещу него обаче е било прекратено.

Василев уточни, че снощният разстрел е станал към 18 ч., а сигналът в полицията е подаден в 18,45. Причина за късното подаване на сигнала според полицията е, че улицата е безлюдна и на нея не живеят много хора. Тялото на мъжа е било открито от двама младежи, които първоначално са се обадили в пожарната, а след това на 112 и 166.
Цялата техника, която се намира в дома на убития, е иззета, за да се установи дали има записи от охранителните камери. Предстои да се проведат още огледи на местопрестъплението и да се установяват връзките на убития.
44-годишният собственик на веригата "Софийска баница" Александър Занев е бил чакан от убийците си в засада в близките храсти и разстрелян, когато е минал край тях с джипа си "Сузуки Витара". Смъртоносният куршум уцелил Занев в главата и той починал на място.
Александър Георгиев Занев участва в няколко фирми. В една от тях - "Емпайър" ОДД, той е съдружник със зълвата на убития бизнесмен Милчо Бонев-Бай Миле - Ива Панагонова. Тя е сестра на съпругата на Бай Миле - Силвия Панагонова. Занев участва и в управлението на спортен клуб "Титан".
Справка в системата за фирмена информация "Дакси" сочи още участието му във "Ви ай пи консултинг", "Александъре-65" и "Вип трейд". /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Убитият в Бояна бил регистриран за хулиганство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди