изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:21 EEST
БЮЛЕНИК НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез почивните дни на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са регистрирани шест криминални престъпления. През изминалите денонощия на територията на областта са регистрирани осем пътно – транспортно произшествие с двама ранени и един убит гражданин.

 

> На 23 май 2009 г. в РУ на МВР Балчик  е получено съобщение от жител на град Добрич, затова, че за времето от 19 часа на 20 май до 11,00 часа на 23 май 2009 г. неизвестен извършител е проникнал в семейната му вила, намираща се в град Балчик и е извършил кражба на електрожен, музикална уредба, електронна везна  и други предмети. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ на МВР Балчик.

> На 22 май 2009г. в ОДЧ при РУ на МВР Тервел е получено съобщение за извършена кражба на два броя агнета от стопанска постройка в частен дом намиращ се в с.Кочмар. По случая се работи в условията на досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

 

През изминалите денонощия на територията на областта са регистрирани осем пътно – транспортно произшествие с двама ранени и един убит гражданин.

>   На 25 май 2009г. в 00,30ч. на кръстовището между улиците “Хр.Ботев” и “Ген.Попов” автопатрул на Първо РУ на МВР спира за проверка лек автомобил “БМВ 316”, управляван от неправоспособния водач Е.М. /45/. След направената проверка за алкохол, техническото средство отчита 1,56 промила алкохол в кръвта.. Образувано е бързо полицейско производство по описа на Първо РУ на МВР.

        >   На 25 май 2009г.  около 02,30ч. в КК “Албена” автопатрул спира за проверка лек автомобил “Фолксваген Голф”, с водач Б.К./25/. От извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело  1,34 промила алкохол. По случая е образувано досъдбено производство по описа на РУ на МВР Албена.

         >     На 22 май 2009г. в 17,55ч. във Второ РУ на МВР Добрич е получено съобщение от гражданин на гр.Добрич за възникнало ПТП по пътя с.Александрия и с.Крушари. При извършения оглед е установено , че  лицето Х.Г./62/ , водач  на лек автомобил марка “Рено Клио”,  поради движение с несъобразена скорост се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на катастрофата водача почива на място. По случая е образувано е досъдебно производство.

 

Служители на звено “Пожарна безопасност и спасяване” са участвали в гасенето на пет пожара, от които един с материални щети.

 

            На 24 май 2009 г. в около 03.20ч. в РУ на МВР Ген.Тошево е получено съобщение от жител на града за горящ автомобил пред входа на жилищен блок, намиращ се по ул. “Д.Благоев” в същия град. На място е установено, че гори лек автомобил марка “Ровър 400” собственост на Ж.Д. /34/. Вследствие на пожара е изгоряла предната дясна част на автомобила. Работи се в условията на досъдебно призводство.

 

 

 

25 май 2009г.                                                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕНИК НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди