изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:25 EEST
АМФК ДОБРИЧ ГРОМИ    
СпортПрез изминалия уикенд отборът на АМФК Добрич записа 2 разгромни победи. В събота, в първия мач от осминафиналите за купата на АМФЛ добричлии разбиха като домакин отбора на "СОТ" с 13:7.

От самото начало отборът взе приемущество и не го изпусна до края на мача. През второто полувреме гостите от "СОТ" останаха с човек по-малко след получен червен картон.

В неделя в мача за първенство "сладоледите" се изправиха срещу отбора на Челси-България. "Сините" от Челси не можаха да се съберат, като играха през цялото време с 2 души по-малко. Добричлии отново показаха феърплей и те изиграха мача с равен брой хора. Въпреки това Челси бяха разгромени с 18:5. Това бе най-голямата победа на АМФК Добрич от началото на първенството.
В следващия кръг "зелените" ще гостуват на третия във временното класиране, отборът на Ферион. Мачът е изтеглен за петък - 29 май от 22 ч. на комплекс "Бонсист" в Студентски град. НДТ

 

 


Сходни връзки

АМФК ДОБРИЧ ГРОМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди