изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:01 EEST
Доган обяви, че става депутат от Кърджали    
Политика
Кърджали от 20 години стана моя съдба, моя живот. Мое минало и моя актуалност. С обявяването, че ще стана ваш мажоритарен депутат, Кърджали става и мое бъдеще.


Това заяви тази вечер на митинг-концерт на Областния съвет на ДПС в Кърджали на спортната площадка "Спартак" лидерът на движението Ахмед Доган, предаде БТА. Той пое ангажимента да превърне града в център на култура, бизнес и политика, в ново лице на България.
Доган отново акцентира върху най-ценната инвестиция - 25-те хиляди момичета и момчета в младежката структура на партията. Негова мечта е те да поемат щафетата не само в Кърджали и в страната, а и в Европа, където има огромни възможности за развитие.
"Нов възродителен процес ли? Та ние сега сме 2009-а, а не 1984 година. А ако на някой му стиска, нека само опита." Така по-рано Ахмед Доган обясни на пресконференция в града твърдата си реакция, провокирана след изказвания през октомври-ноември миналата година за смяна на имената на първородни деца с нови. По тази болезнена тема, смята той, обществото все още не е изживяло своя катарзис, тъй като не му бе обяснено какво означава този акт и това остава най-трудният въпрос.
След 11-дневна предизборна обиколка из страната активността и мотивацията на екипа е с пунктове над моите очаквания, тъй като те са били по-скромни, каза Доган. И обясни поне две от причините за това. Според него за българския избирател евровотът все още е имагинерна величина, а след два мандата в управлението би трябвало ДПС да е натрупало негативи, които да водят след себе си и до наказателен вот. Има го и инерционния момент, което не е положително качество. Но на другия полюс вече са новите лица и новата стратегия, а с получаване на трети мандат и отговорността ще е по-голяма, посочи Доган.
Ахмед Доган похвали ентусиазма на младите хора в ДПС. "Неговата младежка организация е изключително активна, а в някои региони и хиперактивна", отчете Доган. Всичко това не е случайно, тъй като над 85 на сто от нашите представители в централната и в местната власт са под 35 години, каза той и отбеляза, че за него това е най-голямата инвестиция през двете десетилетия от съществуването на движението.
На тези евроизбори ДПС очаква от Кърджали да получи една позитивна и добра подкрепа. Силовата реторика вече е изчерпана и позицията "анти" вече не върви. Ето защо, каза Доган, този път нашата обща кампания ще е само позитивна.  dir.bg
 


Сходни връзки

Доган обяви, че става депутат от Кърджали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди