изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:32 EEST
ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ ЗА БЪЛГАРИТЕ - ПРИОРИТЕТ ЗА ПАРТИЯ "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ"    
НовиниБивш зам.-кмет на Добрич в евролистата на партията

Политиката на доходите и ускореното достигане на доходите у нас на тези в Европейския съюз са приоритет в кампанията на  партия "Българска Социалдемокация", съобщи в Добрич лидерът й Александър Томов. Според него, най-големият провал на правителството на тройната коалиция е именно политиката на доходите и асиметрията в средствата, които България дава и получава от Европейския съюз.
"Централната теза на кампанията на партия "Българска Социалдемокрация" е да се приложат европейските стандарти за България, да се върне българското достойнство. Защото, под достойнството на Европа и в разрез с Лисабонската стратегия е да има такъв дисонанс между доходите в България и в ЕС", каза лидерът на партия "Българска Социалдемокация". Той посочи, че най-големият гаф на тройната коалиция е ниското ниво на заплати и пенсии в България. И посочи, че у нас заплатите са седем пъти по-ниски от тези в Европейските страни, а пенсиите 10-12 пъти. При това цените са на ниво 75-80 % от европейските. "Ако това продължава, България ще бъде смазана. При такава асиметрия в доходите, не може младите хора да не напускат страната. Трябва европейски прочит на политиката за доходите, да се премахне тази асиметрия, защото, в противен случай България ще се обезлюди и страната ни ще бъде изкупена от чужденци", предупреди А. Томов. Като обезпокоителен факт той посочи, че откакто страната ни е член на Европейския съюз тя е внесла в ЕС под формата на данъци и такси 1,380 млрд. евро, а е взела от фондовете на ЕС около 300 милиона евро. Получава се така, че България субсидира Франция и Германия, а би трябвало именно бедните държави да бъдат подпомагани, подчерта А. Томов. 
Бившият зам.-кмет на Добрич и настоящ директор на клона на "Интернешънъл Асет Банк" Галина Митева е утвърдена а председател на Националната женска социалдемократическа организация, обяви Александър Томов. И добави, че тя неслучайно е и в листата на партия "Българска Социалдемокрация" за изборите за Европейски парламент.
Платена публикация
 


Сходни връзки

ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ ЗА БЪЛГАРИТЕ - ПРИОРИТЕТ ЗА ПАРТИЯ "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.50 секунди