изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:27 EEST
Обраха бижута за 6 млн. евро от ”Шопар” в Париж    
По света
Бутикът на прочутата бижутерска фирма "Шопар" на парижкия площад "Вандом" е бил обран днес, предаде Франс прес, позовавайки се на източник от полицията. Загубите са за около 6 милиона евро.


Бутикът, който се намира непосредствено до хотел Риц, е бил обран от един мъж. Кражбата е извършена малко преди 15 ч. местно време. Мъжът влязал в бижутерията и заплашвайки персонала с оръжие поискал да му бъдат дадени 15 бижута. Те са на стойност над 6 милиона евро.
Бижутерската къща "Шопар", произвежда бижута, които често носят холивудските знаменитости на церемониите за раздаване на наградите "Оскар". Тя е основана през 1860 г. в Швейцария и има бутици в най-големите столици по света.
На 4 декември 2008 година бандата "Розовите пантери" обра филиала на бижутерската верига "Хари Уинстън" в Париж. 4-ма членове на бандата влязоха в късния следобед в бижутерията и задигнаха часовници и бижута за 80 млн. евро. dir.bg
 


Сходни връзки

Обраха бижута за 6 млн. евро от ”Шопар” в Париж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди