изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:11 EEST
Тежка катастрофа с двама загинали на Околовръстния път в столицата    
НовиниСофия. Както Агенция „Фокус” първа съобщи, тежък пътен инцидент с двама загинали стана снощи към 22.45 часа на Околовръстния път в столицата, близо до резиденция „Бояна”. При инцидента моторист прегази пешеходец. Двамата са починали на място. Ударът е бил с много висока скорост.


Според очевидци - няколкостотин души е имало преди катастрофата в този район. Предполага се, че е имало нощна състезателна гонка. Минути след инцидента районът бе отцепен от полиция, пристигнаха и пожарни и линейки. По данни на очевидци, които са били на събора на околовръстното, мотористът е карал с около 250-300км/ч. Те допълват, че той е бил на финалната права и не е имало спирачен път.
Продължава изясняването на причините за катастрофата на Околовръстния път, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Читатели на „Фокус” сигнализираха за инцидента на електронната поща минути след катастрофата. Част от писмата гласят: „Преди 15 минути минах по околовръстното в София. Там, по посока бул. „Цар Борис” срещу ОМВ е станала някаква катастрофа и на земята имаше 2 трупа” – Илия Йорданов. По късно читателят допълва: „По данни на хората, които са били на събора на околовръстното, мотористът е карал с около 250-300км/ч (бил на финалната права), и не е имало спирачен път.
Друг читател пише: „Преди малко минах по Околовръстното и при Бояна имаше тежка катастрофа, пътят беше отцепен. Вероятно има загинали.”
 


Сходни връзки

Тежка катастрофа с двама загинали на Околовръстния път в столицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди