изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:08 EEST
ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ЗА 355 000 ЛЕВА    
ОбществоФинансиране в размер на 355 080 лева е спечелила община Генерал Тошево по оперативната програма "Развитие на човешките ресурси" към Министерството на образованието и науката.

Проектът е озаглавен "Център за детски и младежки дейности". Целта му е във всички училища на територията на общината да се организират дейности за развитие уменията на децата в областта на изкуството, науката, спорта, здравното и гражданското образование. Предвидено е също разширяване на системата от междуучилищни състезания и конкурси, както и целогодишно ангажиране на децата, включително и в периода на ваканциите, чрез създаване на клубове, форми на ученически отдих и спорт. Цели се още подобряване достъпа до качествено образование и обучение на всички деца от общината, и най-вече на представителите на етническите малцинства и на децата  в неравностойно положение. Като акцент е поставено и разширяване обхвата на спортните дейности, като превенция на насилието, на агресията и на наркоманиите.
 


Сходни връзки

ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ЗА 355 000 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди