изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:45 EEST
Разбиха бандата на Таки?    
Ред и сигурност
Група за разпространение на наркотици, действала на територията на София и Кюстендил, е била разбита през изминалата нощ при полицейска операция, съобщиха от МВР.


По неофициална информация бандата е свързана със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки, твърди БЛИЦ.
По време на акцията са претърсени над десет адреса в София и други четири в страната. Към момента са задържани 10 лица, на които е наложена полицейска мярка задържане под стража за 24 часа. Иззети са наркотици, които при изследване с полеви тест реагират на кокаин и марихуана. Задържани са още везни, мобилни телефони, фалшиви американски долари и други веществени доказателства, за които предстои да бъде установено дали имат отношение към престъпната дейност на групата.
При обиска на един от адресите в София, на полицейските сили е оказана съпротива, което е наложило използването на физическа сила и помощни средства. Претърсен е и един от фен-клубовете на ФК “Левски” в столицата, защото се предполага, че част от участниците в престъпната група са фенове на синия футболен отбор.
Операцията се е провела под ръководство и участие на прокурори от Върховната касационна прокуратура (ВКП) и Софийска градска прокуратура. Работата по разследването продължава.
Акцията пред журналисти потвърди и вътрешният министър Михаил Миков, предаде БТА. Той поясни, че единият от задържаните, който е оказал съпротива, е ранен, но е без опасност за живота. dir.bg
 


Сходни връзки

Разбиха бандата на Таки? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди