изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:03 EEST
ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ" ИЗПРАТИ ВИПУСК`2009    
Новини На официална церемония ЦДГ №10 "Слънчице" изпрати своите "абитуриенти" от  випуск`2009.

Вече втора година на тържествата по изпращането завършващите детската градина са с жълти академични облекла - тоги и шапки с пискюли. В началото на тържеството децата от ІV подготвителна група изнесоха знамената на Република България, Европейския съюз и на детска градина "Слънчице", прозвучаха и техните химни. Преподавателите на групата Димитричка Георгиева и Анка Жекова предадоха символично щафетата на знанието на учителките на ІІІ група.
Децата, които завършиха предучилищното си образование в ЦДГ №10 "Слънчице", получиха заедно с удостоверенията си и Харта на възпитаното дете. В хартата е посочено, че децата, които завършват детската градина знаят значението на думите "благодаря", "моля", "извинете" и ги използват по предназначение, умеят да общуват с връстници и възрастни като изслушват търпеливо събеседника си, спазват правилата на културно поведение, както и тези за безопасно движение по пътищата, умеят да губят състезание с достойнство, обичат природата и я пазят чиста и др.
За всички тях подарък бе най-новата книжка на детската градина и сдружение за развитие на деца "Слънчице" "Приказка за чергата". Празникът продължи с много стихове, песни, танци, игри и просълзени заради раздялата очи.
 


Сходни връзки

ЦДГ "СЛЪНЧИЦЕ" ИЗПРАТИ ВИПУСК`2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 6.59 секунди