изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:12 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЕНОМИНАЦИЯТА НА ЛЕВА МОЖЕ ДА ПОКАЧИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА    
ЛюбопитноДо новата пшенична реколта хлябът в Добричко няма да поскъпне, увери вчера шефът на "Добруджански хляб" АД Енчо Малев. През април той прогнозира 10 на сто поскъпване на насъщния - заради повишилата се от 120 на 160 лв. за кг пшеница. Деноминацията на лева обаче може да се окаже предпоставка за промяна на етикетите нагоре, тъй като стойността на основния хранителен продукт ще зависи от това как ще се закръглят цените на ток, вода, мая, сол и консумативи.

СТАДИОНЪТ НИ ЩЕ СТАВА НОВ

Продължава работата на инициативния комитет за честването на 80-годишния юбилей на ФК "Добруджа". В момента се обикалят фирми и учреждения в Добрич - с молба за оказване на съдействие за реконструкция и обновяване на стадион "Дружба" с материална и финансова помощ. Ремонтирани са вече по-голямата част от изпочупените пейки. Правят се опити да се намерят спонсори - на осем от секторите да бъдат инсталирани пластмасови седалки.
НДТ - 11 юни 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДЕНОМИНАЦИЯТА НА ЛЕВА МОЖЕ ДА ПОКАЧИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди