изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:19 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА МВР - 17 ЮНИ

София. Вчера управител на бензиностанция на ул.”Адам Мицкевич” подал жалба в Девето РУ, че същата сутрин към 4.30 часа неизвестен маскиран нападател извършил кражба от касата на обекта и отнел целия оборот от около 2600 лева. След бързи действия на служители от участък “Връбница” и сектор “Видеонаблюдение” е установен авторът на престъплението – 22-годишният Р.К. от Тетевен, многократно регистриран за кражби и притежание на наркотици. Той пребивава в столицата без адресна регистрация и ще бъде обявен за общодържавно издирване.
В Осмо РУ е образувано досъдебно производство срещу 28-годишния И.К. от село Синаговци, Видинско, известен на органите на реда. Преди няколко дни при полицейска проверка в жк.”Дружба-1” на автомобила, в който пътувал, И.К. се опитал да изхвърли пакетче с тревиста маса. От огледа на място се изяснило, че тревата е марихуана. Иззети са още пакетче с амфетамин и таблети с упойващо лекарство. Наркодилърът е задържан за 24 часа и работата по случая продължава.

Шумен. Около 22.30 часа вчера в дежурната част на районното управление бил получен сигнал за извършен грабеж. На ул.“Браила” в града от 53-годишен мъж били отнети 5000 лева. На място веднага били изпратени полицейски служители. В хода на проведените първоначални действия било установено, че потърпевшият носел в чантата си оборотните пари към складово помещение на фирмата му към бул. “Мадара”. Заявил, че неизвестен го ударил отзад по главата и му издърпал чантата. След това забелязал, че двама мъже побягнали в посока към бул.“Мадара” и се качили в лек автомобил “ВАЗ”, бежов на цвят. Образувано било досъдебно производство. Тази сутрин бил установен мъж, който е заподозрян в извършеното престъпно деяние – 22-годишен от града, който е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.

Хасково. Контрабандни стоки иззеха служители на икономическа полиция при областната дирекция. Вчера при полицейска операция на ГКПП-Капитан Андреево полицаите предотвратили контрабанден внос. От микробус “Форд”, управляван от 50-годишен хасковлия, органите на реда иззели 1044 чифта чехли, 102 панталона и 200 кутии цигари без акцизен бандерол.

Пазарджик. Млад мъж е задържан от служители на РУ-Пазарджик в момент на  кражба на гориво. Около 3 часа вчера в дежурната част на управлението в областния град бил получен сигнал, че неизвестни източват гориво от лека кола. Незабавно към мястото се отправили автопатрули, които задържали 30-годишния А.С. от Пазарджик. От него били иззети туба с около девет литра бензин и приспособление за източване на горивото. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа, а срещу него се води бързо полицейско производство.
Мъж, превозвал незаконно добита дървесина, бе задържан от служители на РУ-Велинград. Тази нощ на изхода от Сърница в посока Велинград униформените спрели за проверка товарен автомобил „ИФА”, управляван от Р.Р./23 г./ от Сърница. Станало ясно, че младият мъж превозвал 16 иглолистни трупи с общ обем пет кубически метра. Той не притежавал необходимите разрешителни документи, а дървесината не била маркирана с контролна горска марка. Р.Р. е задържан, срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Стара Загора. Около 7.30 часа вчера служители от сектор “Криминална полиция” при РУ–Стара Загора извършили претърсване в жилище в кв.”Лозенец”, обитавано от двама братя – 17 годишен и А.У./21 г./. Полицаите открили и иззели сухо кафяво прахообразно вещество – хероин, с тегло 3 грама, компютърна система и 60 CD и DVD. Двамата младежи са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Пловдив. Двама мъже бяха заловени като заподозрени в грабеж, извършен преди няколко дни в град Баня. В неделя около 21 часа на ул.”Стремска” 55-годишен мъж от село Пролом бил нападнат от двама непознати, които му отнели 30 лева. Служителите от РУ-Карлово установили нападателите - Т.Д./25 г./ и връстникът му К.М. от Баня. Двамата мъже са задържани за 24 часа в ареста.
Двама млади мъже бяха заловени непосредствено след извършена от тях измама в Асеновград. Вчера по обяд Н.Р./20 г./ от Хасково и И.В./24 г./ от Узунджово измамили 71-годишна асеновградчанка със 700 лева. Парите поискали, за да бъде освободена от полицейския арест дъщеря й, която “била задържана заради предизвикана от нея катастрофа с пострадал човек”. Двамата мъже са задържани за 24 часа в ареста. Срещу тях е образувано бързо полицейско производство.
Възрастна жена  от Калофер бе настанена в болница с контузна рана на главата. Според 75-годишната пенсионерка, вчера около 3 часа в къщата й в града през незаключена врата влязъл непознат мъж, който я ударил по главата. Пострадалата е настанена в болница в Карлово без опасност за живота.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди