изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:24 EEST
Започва Държавно първенство по плажен футбол    
Спорт За поредна година Държавното първенство по плажен футбол ще стартира в три града на страната в периода между м. юни и м. септември. Официалният старт ще бъде даден в к.к. Obzor Beach Resort. Срещите стартират от 09:30 ч. в събота, като финалът ще се играе в неделя от 12.00 ч. Вторият кръг ще е в гр. София на новоизградения стадион за плажен футбол на стадион Раковски. Третият финален кръг от първенството ще бъде в к.к. Абена.


Участие в първенството са общо 6 отбора като най-голямата изненада е бившият национал и футболист на ФК Литекс Валентин Йорданов, който ще се включи в отборът на Спортна асоциация – МВР. Другите 5 отбора са ФК Тича Хьорман /Варна/, ФК Академика Микс/София/, ФК Миринекс /Русе/, ФК Варненските момчета /Варна/ и ФК "Глухите" /София/. По традиция, освен на отборите, класирали се на първите три места, специални награди ще се връчват и в следните категории: „Най-добър вратар”, „Най-атрактивен играч” и Fair play отбор.
  
  Tази година стартира и интернет страницата на плажният футбол в България, в която ще има актуална информация и снимков материал за първенството в България и по света.
  
  Организаторите ще поднесат големи изненади и на феновете. Успоредно със срещите, ще се провеждат и многобройни футболни игри за публиката, в които феновете получават шанс да премерят сили и да покажат атрактивна бразилска игра. Предвидени са много атрактивни награди от партньорите на първенството. Музика и професионален DJ ще се грижи за доброто настроение.
  
  Шампионатът по плажен футбол се организира от Комисията по плажен футбол към БФС, с партньорството минерална вода Девин и спортната екипировка Legea. Медийни партньори на шампионата са Sportal.bg и телевизия Ринг, a официален промоутър е МPG Sports department.

erogance.eu

 


Сходни връзки

Започва Държавно първенство по плажен футбол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди