изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:45 EEST
Борисов: Готви се чудовищна манипулация    
Политика
Ако вотът бъде подменен, ще бъде застрашена политическата сигурност в страната, каза днес пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.Управляващите готвят чудовищна манипулация на предстоящите избори и ще я свършат, заяви той в отговор на въпрос как ще коментира липсата на покана от страна на държавата за наблюдатели от ПАСЕ за предстоящите избори.



От Синята коалиция вчера обявиха, че Сергей Станишев и Министерството на външните работи заплашват честността на вота с отказа си да поканят наблюдатели на ПАСЕ.
Видяхте, че с псевдомажоритарния вот, който хитро изиграха, за да си спасят спонсорите, да угодят на президента и да заблудят хората, всъщност узакониха изборния туризъм, заяви Борисов. По думите му това показва страха от ГЕРБ от страна на управляващите.
Борисов заяви, че митингът на БСП в Банкя е бил желана провокация, "провокация на населението там, за да си направи БСП клип". Той добави, че досега премиерът е бил освиркан и във Варна, и на Околчица. Борисов посочи, че за "БСП е било демократично, когато при първата копка за детска градина в "Красно село" са хвърлили яйце по него, а освиркването на Сергей Станишев в Банкя е недемократично".
Борисов направи тези коментари днес, след като откри отделение в областния диспансер за онкологични болести София-град. dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов: Готви се чудовищна манипулация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди