изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:35 EEST
Катастрофа с кола от премиерския кортеж    
НовиниКола, в която са пътували служители от пресслужбата на министър-председателя Сергей Станишев, е била ударена от лек автомобил "Сеат". Катастрофата е станала около 16.30 часа на първокласен път Е-79 в района на мотополигона край Благоевград, предаде bTV.

Удареният автомобил е пътувал след кортежа на министър-председателя Сергей Станишев, който по-рано същия ден бе в Симитли, където откри нова детска градина.
Водач, предприел неправилно изпреварване, е предизвикал пътно-транспортното произшествие, съобщи БТА по информация от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград.
Правоспособният водач Г.Д. от гр. Сандански, управлявайки лек автомобил "Сеат", предприема неправилно изпреварване, при което се блъска в лек автомобил "Форд", управляван от М.П., пише в съобщението на ОД на МВР. След удара сеатът се блъска странично и в преминаващ лек автомобил "Фиат". При инцидента са пострадали водачът на сеата Г.Д., който е с фрактура на крак и спътничката му Д.Д., която е с леки охлузвания.
Във "Форд"-а е пътувала служителката от пресслужбата на Министерския съвет М.С., която е получила леки травми и е транспортирана за София. При инцидента няма сериозно пострадали, съобщиха от ОД на МВР.
Алкохолната проба на водача М.П. е отрицателна. На пострадалия шофьор е взета кръвна проба за алкохол. dir.bg
 


Сходни връзки

Катастрофа с кола от премиерския кортеж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди