изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:28 EEST
Гей-парад... в София?    
ОбществоНад 500 души от България, Македония, Гърция, Румъния, Швеция и Великобритания се включиха във втория гей парад у нас, който се проведе вчера в София.

Ексцентричното шествие премина без инциденти за разлика от м.г., когато десетки души бяха арестувани за хвърляне на бомбички и камъни. За сигурността на участниците се грижиха над 170 души, като 120 от тях са били от органите на реда и около 50 – от частна охранителна фирма, наета от организаторите на шествието

Провеждането на парада беше подкрепено от 11 дипломатически мисии у нас, партия "Зелените", Българската социалистическа младеж и десетки международни организации.

Българската православна църквата и други християнски вероизповедания осъдиха проявата, а представители на националистически организации не скриха своето враждебно отношение.

Одобрявате ли публичното афиширане на сексуалната ориентация, или може би смятате, че хомосексуализмът е грях, а публичното му демонстриране е престъпление?

Заявете Вашата позиция!
actualno.com

 


Сходни връзки

Гей-парад... в София? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди