изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:07 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ПОСРЕЩНА НАГРАДАТА HARLEY-DAVIDSON    
ОбществоДен преди началото на Калиакра Рок фест, чието поредно издание стартира от тази вечер, освен първите рок фенове, кметът на Каварна посрещна и чисто новият Harley - Davidson Sportster Iron 883.


Организаторите на феста Жокер медиа и община Каварна, припомнят, че най-рокерската награда ще отиде при един от феновете, посетил фестивала с тридневен билет, а името на късметлията ще стане известно след края на тридневния рок маратон. Преди лично да изтегли печелившото име кметът Цонко Цонев се запозна отблизо с лъскавото возило и позира за снимки с него. Рокаджийският мотор, който е и сред най-продаваните модели, ще бъде изложен на стадиона за феновете през трите дни на феста.
Организаторите на фестивала напомнят, че с цел улесняване на пропускателния режим за няколко хиляди души с тридневен билет - на 1-ви юли в 14.00 ч. ще бъде отворен специално обозначен пунк, разположен преди главния вход на стадион "Калиакра". На този пункт ще се извършва подмяна на тридневните билети (включително и електронни) с гривни, които ще играят ролята на тридневен пропуск и значително ще облекчът влизането на тези хора и в трите фестивални вечери. На същото място ще може да се участва и в томболата за Harley - Davidson Sportster Iron 883, а пунктът ще бъде отворед през цялата вечер, както и в следващите дни. Притежателите на пакет Meet&Greet за среща с  Dream Theater и задължително билет за концерта им на 3 юли, могат да заповядат на същия този пункт точно в 17.00 ч., от където представител на организаторите ще ги заведе при бандата. Повече подробности всеки ще научи на място, а община Каварна и Жокер медиа благодарят за разбирането и пожелават на всички весели дни в Каварна.


 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ПОСРЕЩНА НАГРАДАТА HARLEY-DAVIDSON | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди