изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 ЮЛИ


ОВЕН - За здравословните си неразположения търсете мнението на специалисти. Финансовите притеснения няма да свършат, но бихте си помогнали, ако потърсите съвет и подкрепа.

ТЕЛЕЦ - Изразявайки мнението си по въпросите, които ви вълнуват, ще срещнете разбиране сред обкръжението си, но и рискувате да го отегчите. Явяващите се на изпити днес ще покажат знанията си.

БЛИЗНАЦИ - Овладени и аналитични, ще говорите, убеждавате и съветвате. С такова поведение няма съмнение, че ще постигнете намеренията си днес. Дано те да са искрени и за доброто на повече хора.

РАК - Интересът ви към новостите ще провокира активността ви както на работното място, така и в личен план. По отношение на професионалните ви проекти се очаква да договорите необходимото ви.

ЛЪВ - Ще се включите в предстоящо събитие, за което сте подготвени. Други ще са привлечени от дейност, която малко познават. В тази връзка ще търсите допълнителна финансова подкрепа.

ДЕВА - Активността ви от последните дни ще отстъпи на по-инертни занимания. Това няма да ви откаже от намеренията ви. Любопитството ви ще надделее и ще си позволите по-разкрепостено поведение.

ВЕЗНИ - Ще обмисляте делово предложение и давайки си сметка за перспективите, които то носи, няма да се откажете. С работата си до сега сте подготвени за подобни предизвикателства.

СКОРПИОН - С професионалните си изяви днес ще повишите очакванията си за по-добра позиция или възнаграждение. Въобще няма да се разочаровате и насърчени ще продължите напред.

СТРЕЛЕЦ - Приключвайки навреме работен проект или поети ангажименти ще повишат доверието във вас и от това ще последват интересни предложения. В личните си взаимоотношения си наложете търпение.

КОЗИРОГ - Ще подчините голяма част от времето и мислите си на работата, но вие най-добре знаете, че си заслужава усилието. Потиснете егото си и не късайте мостовете с онези, които са ви разочаровали.

ВОДОЛЕЙ - Ще се отнесете с внимание към въпроси, които до сега са оставали нерешени, някои от които имат отношение и към финансите ви. Други ще се занимават с наследствени дела.

РИБИ - Ще продължите да показвате положителното си отношение към новостите в живота. Благодарение на психическата си устойчивост, каквато липсва у много други, ще постигате целите си.

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Китайски оракул: За траките конят е цар

Как всяка зодия реагира при скандал?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди