изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:32 EEST
Младеж падна от Камен бряг, посрещайки изгрева    
Новини
Младеж на 22 години от Варна, с инициали В. М., е паднал в 60-метрова пропаст край с. Камен бряг и е загинал на място, съобщи кметът на община Каварна Цонко Цонев.  Произшествието станало по време на традиционното отбелязване на Джулай морнинг в първото юлско утро до местността "Огънчето", предаде БТА.


Сигналът е подаден във филиала на Спешната медицинска помощ в Каварна в 1.45 часа на 1 юли. Освен линейка към Камен бряг тръгва и екип от пожарникари. По думите на дежурния лекар повече от два часа продължили усилията на огнеборците, докато с алпинистки въжета успели да извадят тялото на младежа.
Според дежурния екип на Спешна помощ малко преди това по надолнище паднал и младеж на 21 години от град Генерал Тошево, който се разхождал. Измъкнал го баща му и се обадил на телефон 112; младежът е със счупена ръка, множество дълбоки охлузвания и хематом на главата.
Утринният концерт, наречен "Джулай морнинг фест", започна малко след 4.30 ч. с едноминутно мълчание в памет на загиналия. dir.bg

 

МЛАД МЪЖ ЗАГИНА НА КАМЕН БРЯГ    
НовиниТрагичен инцидент помрачи посрещането тази година на изгрева на юлското слънце. Млад мъж от Варна загина, падайки от скалите на Камен бряг.

По данни и на други медии инцидентът е станал около 1.30 ч. Младежът е на 22 години - Веселин Михайлов от Варна. Бил с компания, но далеч от местността "Огънчето" на платото. Тялото на загиналия е за аутопсия в Съдебна медицина - Добрич.

Очаквайте повече подробности за инцидента

 
 
Смърт помрачи Джулая
01 юли 2009, 04:09
Каварна, България 
Младеж почина, след като падна от скала тази нощ при Камен бряг.
Загиналият е на 22 години, с инициали В. М. Той е роден в София, но живее във Варна. Полетял е в 60-метрова пропаст и е загинал на място, съобщи по-късно кметът на община Каварна Цонко Цонев.
Произшествието станало по време на традиционното отбелязване на Джулай морнинг в първото юлско утро до местността "Огънчето".

Сигналът е подаден във филиала на Спешната медицинска помощ в Каварна в 1.45 часа на 1 юли. Освен линейка към Камен бряг е тръгнал и екип от пожарникари. Когато спасителите стигнали до него с алпинистки въжета, младият мъж вече не е имал пулс. На място също са правени опити за спасяването на живота му.
Тази нощ медиците са оказали помощ и на младеж на 21 години от град Генерал Тошево, който пропаднал около 2 метра по надолнище, докато се разхождал. Той е със счупена ръка и множество дълбоки охлузвания и хематом на главата.
Утринният концерт от "Джулай морнинг фест" е започнал малко след 4.30 ч. с едноминутно мълчание в памет на загиналия. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Младеж падна от Камен бряг, посрещайки изгрева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди