изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:17 EEST
ТАРАШАТ ХОТЕЛСКИ СТАИ И МАГАЗИН    
НовиниДве кражби от хотелски стаи са подадени в РУ на МВР Албена. За времето от 23,30 часа на 28 юни до 7 часа на 29 юни неизвестен е влязъл в две хотелски стаи в курорта "Албена", откъдето е извършил кражба на три маркови мъжки ризи, мъжки панталон и обувки "RUBBER".

 След проведените оперативно-издирвателни действия на полицейските служители е установено, че кражбата е дело на 24-годишния П.П. от Добрич. Открити са откраднатите вещи. Задържан е 24-годишен мъж в РУ на МВР Албена със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.194 от НК.
В първите часове на вчерашния ден от магазин за хранителни стоки  в Дончево, община Добричка е извършена кражба на 210 лева и 20 ваучери на "МТел" и "Глобул". Съобщението е подадено в 00,35 часа на 30 юни във дежурната част на Второ РУ на МВР Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
 


Сходни връзки

ТАРАШАТ ХОТЕЛСКИ СТАИ И МАГАЗИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди