изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:13 EEST
Борисов: Кой е по-успешен - аз или Станишев?    
Политика
Ако искате Европейската комисия да продължи да ни санкционира, на 5 юли си гласувайте за тройната коалиция, ако не - гласувайте Европа да е солидарна и да получим това, което ни е необходимо.


Това заяви при закриването на предизборната кампания на ГЕРБ столичният кмет и лидер на партията Бойко Борисов, предаде БГНЕС.
Специален гост на концерта, с който се закри кампанията, беше заместник-председателят на групата на Европейската народна партия в ЕП Отмар Карас.
Той започна своето приветствие към партньорите си от ГЕРБ с думите "Вива Бойко Борисов." Не само на този площад, но и в Европа ние сме едно цяло семейство", заяви Карас и обясни колко е важно "всички да отидат да гласуват в неделя и да премахнат социалистическото правителство". Карас изрази надежда, че в изборния ден същото това правителство ще бъде наказано.
"Социалистическото правителство показа, че си ляга с корупцията в леглото и вреди на имиджа на България в Европейския съюз", посочи още Карас, отчитайки че поради тази причина имаме нужда от ново правителство, което да отстрани грешките му.
Самият Борисов посочи, че в България сме свикнали да чакаме оценките от чужбина, особено от Брюксел и Европа. Той обясни, че е важно да се подкрепи неговата партия, не само защото е част от най-голямата партия в Европа - ЕНП, а и защото е партията на личности като френският президент Никола Саркози, италианския премиер Силвио Берлускони, германският канцлер Ангела Меркел и други. По думите му всички тези хора са убедени, че България е в дълбока криза. Като аргумент за подкрепа към партията си Борисов изтъкна и че 80% от чуждестранните инвестиции, които възлизат на 24 милиона лева, са в София, а премиерът се хвали с тях.
"Кой е по-успешен - аз или той?", запита неформалният лидер на ГЕРБ. В заключение Бойко Борисов повтори думите на заместник-председателя на групата на ЕНП в Европарламента, че Европа не оставя приятелите си и подчерта, че за радост ГЕРБ е от тях.
В концерта при закриването на кампанията на ГЕРБ взеха участие едни от най-известните български групи като Д2, "Мастило", участници от българския "Мюзик Айдъл" и известните водещи Иван и Андрей.
dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов: Кой е по-успешен - аз или Станишев? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.43 секунди