изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:24 EEST
Германец “олекна“ със ?70 000 заради българка    
По света
Че любовта заслепява, отдавна вече е известно. Като потвърждение на тази теза се явява следният пример от Кьолн - там германски пенсионер изгубил много пари от любов по българска проститутка-полупрофесионалистка.


Разочарование е изписано по лицето на 71-годишния пенсионер. "Исках само да я отърва от уличната проституция и бях влюбен в нея. Но тя само ме използваше", казва той.
"Тя" е 41-годишната обвиняема в 22 измами пред Районния съд в град Ойскирхен. В продължение на две години проститутката-полупрофесионалистка, според обвинителния акт, "облекчила" възрастния си клиент с най-малко 55 хиляди евро. Пенсионерът се запознал с жената от България през горещото лято на 2007 година на улица в Кьолн.
Българката отмъкнала до цент спестяванията на германеца.
Още след първата любовна нощ наивният дядо платил освен 100-те евро за сексуалните услуги още 3000 евро, уж за кардиологична операция. Парите жената измъкнала от него като казала, че един от синовете й в родината щял да умре без въпросната операция. Според пенсионера приятелката му обещала, че ще върне парите.
По същия начин, каза прокурорът, обвиняемата продължила и след това. Тя все успявала да изпроси парични суми: за предполагаемо данъчно доплащане или за по-нататъшни медицински разходи за сърдечно болния син. Един път накарала свой познат да предаде, че жената се била "озовала в пандиза в Париж" и й трябвали няколко хиляди евро, за да бъде освободена под гаранция. Пенсионерът превел парите без много приказки.
Така постепенно сумата набъбнала на 55 хиляди евро. Пенсионерът дори твърди, че били над 70 хиляди. През октомври 2008 той предоставил на възлюблената си 31 хиляди евро в рамките на един месец - всичките си спестявания за старини. Сега той живеел на кредит. Но продължил да плаща, макар исканията да му се стрували все по-подозрителни и да нямало никакви връщания.
Накрая предложил на приятелката си да се нанесе при него като домашна прислужничка. Проститутката щяла срещу хиляда евро месечно, плюс здравна осигуровка, да се грижи и за намиращата се в безпомощно състояние съпруга на пенсионера. От хонорара щяла да изплати дълговете си. Два пъти идвала у дома му, но след това кракът й вече не стъпил там.
Междувременно българката му подписала полица за 48 хиляди евро. Документът бил легализиран от свещеник.
Съдът в Ойскирхен осъди проститутката на година и половина лишаване от свобода условно. Според съда жената била наясно, че не може да върне дълговете си от припечелваното с улична проституция. Така че действията й били измамнически. Прокурорът се обърна към измамения пенсионер с думите: "Спечелихте прпоцеса по същество. Парите си обаче няма да видите никога!"

dir.bg

 


Сходни връзки

Германец “олекна“ със ?70 000 заради българка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди