изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:03 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ ПОЗДРАВИ ЕВРОПЕЙСКАТА СИ ШАМПИОНКА    
Спорт

Слави Трифонов покани Светлана Каменова да разкаже как стигна до големите успехи в бокса 



Кметът на община Добрич Детелина Николова изпрати поздравителен адрес на  шампионката от първенството по на Европейския съюз при жените Светлана Каменова. В него градоначалникът заявява: “Гордея се, че за пореден път младите спортни надежди на Добрич ни убедиха в непоколебимия си спортен дух и безспорни качества на победител. Щастлива съм, че тук в сърцето на Добруджа се раждат спортисти, с които Добрич се гордее и служат за пример на много поколения”, се казва в писмото, което беше предадено на най-добрата ни боксьорка от шофьора на общината.

“Благодарим за вниманието, но за мен е обидно по този начин да получаваме поздравителен адрес. Трябваше да дойдат и да видят при какви условия тренираме, каза треньорът на състезателката Михаил Георгиев. Той използва присъствието на медиите отново да постави въпросът със спортната зала, от която са излезли олимпийци, световни, европейски и републикански шампиони.

“Водещ клуб сме, а ни се смеят. Селски отбори имат 10 пъти по-хубави зали от нашата. По време на последното републиканско първенство, на което бяхме домакин, треньорите от страната видяха при какви условия тренираме и не можаха да повярват. Вече 30 години не сме виждали ремонт в залата, а са необходими само някакви 10 хиляди лева. Имаме проблем с тавана и с паркета, който на места липсва и така са се образували дупки. Не веднъж наши състезатели са получавали контузия именно по време на тренировка”, заяви Георгиев. Той и европейската шампионка се надяват този път проблемът да бъде решен. В петък Светлана Каменова е поканена да гостува в Шоуто на Слави Трифонов.

 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ ПОЗДРАВИ ЕВРОПЕЙСКАТА СИ ШАМПИОНКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.86 секунди