изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:39 EEST
Борисов отменя двойното гражданство    
ПолитикаЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналисти днес, че е необходимо премахването на двойното гражданство.Борисов каза това в отговор на въпрос как от ГЕРБ биха решили проблема с гласуването в чужбина, предаде БТА.


Всеки ще има право да избере на чия държава да бъде гражданин и да избира институциите там, добави столичният кмет.
Чакам президента да каже защо се опорочават изборите, каза още Борисов. Псевдомажоритарният вот е пряко насочен към ГЕРБ с цел да се откраднат поне 20 депутати, коментира той. Президентът казва, че трябва незабавно да се направи правителство - как да се сформира то, като се крадат депутатски места, които биха помогнали това да стане бързо, попита Борисов по повод на думи на Георги Първанов в интервю пред централен всекидневник, че ще свика 41-то НС на 14 юли.
Според лидера на ГЕРБ от два-три месеца сегашното правителство не работи. За мен е цинично да се говори, че незабавно трябва да се направи правителство, ние от Нова година сме без правителство, коментира той. DIR.BG

Дела образуваме всякакви



Застреляха бизнесмена Румен Рачев
Неизвестен мъж застреля известния шуменски бизнесмен Румен Рачев. Убийството стана пред входа на МБАЛ-Шумен, в 12,30 ч. днес. Стрелецът причакал момента, когато Рачев влизал в джипа си “Инфинити”, заедно със сестра си. Той изстрелял неизвестен брой куршуми в тялото на бизнесмена и побягнал между блоковете. По неофициални данни един от куршумите попаднал в сърцето, вторият в рамото, а третият в главата през слепоочието. Откаран в Шокова зала Рачев е реанимиран един час, но според медици е нямало шанс за живота му.
Според очевидци убиецът е бил със зелена шапка и работен гащерезон. Предполага се, че пистолетът, с който е застрелян Рачев е бил със заглушител, тъй като хора, намиращи се в близост до мястото са коментирали, че не са чули изстрел. Според свидетели убиецът е побягнал към ул. "Парчевич", къдете е бил чакан от шофьор в син автомобил, който изчезнал в неизвестна посока. В момента мястото на убийството и част от ул. "Парчевич", където е бил паркиран автомобила на убиеца е отцепен от полиция. На мястото на инцидента пристигнаха шефа на полицията Валентин Александров и окръжния прокурор Ася Петрова.
42-годишният Румен Рачев се занимаваше с хотелски и ресторантьорски бизнес. Той беше собственик на комплекс “Бохеми” в кв. “Дивдядово”, на едноименен ресторант в Градската градина и на сладкарница “Мики”.
Очаквайте подробности.
ШУМ.БГ
03.07.2009 12:54




 


Сходни връзки

Борисов отменя двойното гражданство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди