изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:24 EEST
Хората на Янев обсадиха централата на Доган    
ПолитикаСтотици привърженици и членове на РЗС, стратегическите им партньори от ВМРО, ЗНС, ССД, БЗНС-П, ЕНП, партия „Ние“ и СЕК обсадиха централата на ДПС на бул.“Ал. Стамболийски" № 45 тази сутрин.





Ограждения и живи вериги от полицаи охраняват централата на Ахмед Доган, предаде БГНЕС. Протестът тръгна от площад „Св. Неделя“, където лидерът на РЗС Яне Янев заяви, че ако до утре в 11 часа Външно министерство не вземе решение за закриването на поне половината от общо 123 изборни секции в Турция, ще предприемат масови блокади на всички гранични пунктове, откъдето могат да дойдат гласоподаватели от южната ни съседка.
„Калфин се оказа калфата на Ахмед Доган. Калфата, която му осигури 123 секции в Турция. Да отидем пред централата на този национален предател Ахмед Доган, който 20 години премята интересите на България от партия на партия и да му кажем, че това му е за последно”, заяви от трибуната Янев, цитиран от Фокус.
Утре в 10 сутринта Янев, членове и привърженици на партията, ще се съберат пред общината в Свиленград.
В началото на протеста бе прочетено и обръщението на партията към Светия синод, в което се посочва, че "един човек се поставя над парламента, над законите на България и над Конституцията и това е Ахмед Доган".
Яне Янев заяви, че това е последният мирен протест на партията му. Организаторите бяха донесли чучела на Ахмед Доган, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев и Христо Ковачки. Докато траеха изказванията на лидерите на РЗС, ВМРО, БЗНС-П обаче някой открадна "фигурата" на Доган. Това беше посрещнато със смях и освирквания от протестиращите, съобщи БГНЕС.
"Крайно време е да се събудим, да станем на крака и да ги изметем", заяви от своя страна Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО.
. През щаба на ДПС Яне Янев прочете декларация, в която се посочва: "В този мандат централата на "Позитано" (на БСП, б.р.) е изместена тук".
В Турция има 44 000 заявки за гласуване, а са открити 123 избирателни секции. А според закона секции се откриват при 100 заявки, заяви по-рано Орлин Иванов, представител на ГЕРБ в ЦИК пред bTV.
"Начело с новия евродепутат и досегашен министър на външните работи и вицепремиер Ивайло Калфин БСП е пряко виновна за тези 60 незаконни секции в Турция", коментира самият Бойко Борисов. "Това е измамата на Калфин със знанието на Станишев и на Доган. Това са примери колко са лицемерни", допълни той. DIR.BG
 


Сходни връзки

Хората на Янев обсадиха централата на Доган | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Хората на Янев обсадиха централата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-03 @ 18:50 EEST
Бой по зелките!!!
Хората на Янев обсадиха централата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-03 @ 22:57 EEST

 

А  така  де,

Бой  дееееА   тяаната  маааааама,  по  зелките....


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди