изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:09 EEST
В ДПС ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТА    
Новини
Надявам се, че всички са доволни от това, че всички български граждани успяха да упражнят конституционното си право на глас. Доволни сме поне до този момент от прогнозите, които чуваме досега от социолозите за ДПС, защото за нас е важно, че излизаме от втори управленски мандат с повече доверие и по-голяма подкрепа.


ова каза пред журналисти Филиз Хюсменова, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По отношение убедителната победа на ГЕРБ, Хюсменова посочи, че не е изненадана.
„В последните месеци беше ясно, че хората в голямата си част подкрепят ГЕРБ, остава да видим какви ще са управленските решения и как ще се справим с последиците от кризата. В момента ЕС работи приоритетно по този въпрос и всяка държава членка трябва максимално бързо да актуализира своите планове. Наистина е важно да видим, как ще се конституира следващото правителство. Колкото по-бързо се случи това е изключително важно за страната ни”, каза тя.
Филиз Хюсменова отбеляза, че антириториката на РЗС, като че ли не е много подобаваща на една страна членка на ЕС. „Мисля, че трябва да се обединим с нови приоритети и да управляваме така, както трябва страната ни, независимо, коя партия ще състави правителство”.
Десислава АНТОВА, Агенция Фокус
 


Сходни връзки

В ДПС ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТА | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В ДПС ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТА
Автор: Anonymous да 2009-07-05 @ 22:10 EEST
Айде бе за следващите избори няма да ви има ще сте по затворите и ще сте забранена партия. Свърши се с вас адио!Вече сте история от тази вечер!
В ДПС ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТА
Автор: Anonymous да 2009-07-06 @ 11:19 EEST

Много ме изкефи предния (първия коментар)!!!

Много точно казано!

Давай, Бойко!

В ДПС ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТА
Автор: Anonymous да 2009-07-06 @ 13:07 EEST
"Българските избиратели отчаяно търсят нов месия"-От 20 години насам след рухването на "реалния социализъм" българите го търсят навсякъде и никъде не го намират.Досега те гласуваха за десни и пребоядисани, за бивши комунисти и настоящи социалисти, гласуваха дори за бившия...цар Симеон Сакскобурготски, когото направиха и премиер.И нищо.Винаги същото отчаяние.Сега една цяла нация потърси своя спасител в един бодигард на вчерашните парламентарни избори"- така коментират световните медии вчерашните избори у нас.Но има едно и това е, че с провокиране на етническо напрежение в старната не може да се стигне много далеч.За политичеки цели не може да се настойват хората едни срещу други....или по-тояно със злоба и омраза до далеч не се стига!!!
В ДПС ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТА
Автор: Anonymous да 2009-07-06 @ 13:25 EEST
Е сега вече Г-н Доган депотатите нямат ли глас в парламента пак вие ли ще ги управлявате ? Вие нямате власт в парламента , няма как да управлявате управляващите. Авагазъ-турски вестник сте. т.е. прочетена книга сте. Така че новоизлюпения  супермен ще ви помете. Чакат ви справедливи присъди , каквото сте сяли това ще жъните!
В ДПС ДОВОЛНИ ОТ РЕЗУЛТАТА
Автор: Anonymous да 2009-07-06 @ 14:21 EEST

Нагли, лукави, хитри -това са ДПС, но си намериха майстора! Сега им дойде трудния живот.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди