изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:48 EEST
ОТКРИВАТ НАЕСЕН НОВ СПОРТЕН КОМПЛЕКС ЗА МАСОВ СПОРТ    
Новини"Наесен имаме намерение да открием с демонстрационен мач новият спортен комплекс за масов спорт, който изграждаме". Това каза за НДТ ротарианецът Илия Михайлов. Вече е готов първият етап от реализацията на комплекс, а именно ограждането на терена, който се намира по улица "Батовска", подравняването на футболното игрище с размери 40/20 м и неговото затревяване.

 "Колкото и да ни се иска това да стане по-рано, просто не можем технологично да прескочим времето, защото за да е добро едно игрище трябва да има поне три откоса на тревата. Два вече сме направили, скоро ще е и третият. Изградихме също ВиК с водомерна шахта и щранг за поливане на игрището, както и попивателна шахта. Имам уговорка за среща с изпълнителния директор на БФС Борислав Попов, за да се обмисли проект, с който допълнително да осигурим средства за финансирането на обекта" - каза още Михайлов. Ротираинците работят и по втория етап от спортния комплекс. Вечее извършена нивелацията на комбинираната площадка за баскетбол и волейбол, като тя ще е изпълнена с шлайфан бетон и съвременни пластмасови табла за баскетбол. Волейболното игрище ще е с размери 9/18 м, а баскетболното - 12/24 м. На трети етап ротарианците, които до момента са вложили 38 хил. лв. в реализацията на спортния комплекс, събрани на благотворителна вечеря, ще създадат детски кът, като за него имат изготвен проект съвместно с общината, която им предостави и терена за изграждането на целия комплекс, на стойност 5 хил. лв. Михайлов допълни, че ще се направи и павилион за безалкохолни напитки и пакетирани храни, съблекалня и санитарен възел.
 


Сходни връзки

ОТКРИВАТ НАЕСЕН НОВ СПОРТЕН КОМПЛЕКС ЗА МАСОВ СПОРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди