изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:04 EEST
В ЗООПАРКА ВЕЧЕ СЕ ВЛИЗА С БИЛЕТЧЕ    
НовиниЛетни занимания за деца на възраст от 7 до 14 години организира от днес Центърът за защита на природата и животните, съобщи директорът му Севдалина Венкова.

 До края на юли за малчуганите там ще се организират забавни игри. За децата са подготвени и тетрадки за оцветяване и пъзели. За децата са подготвени логически задачи и екологични игри, които ще се провеждат на открито. Заниманията ще започват от 9.30 часа и ще продължават до 16.00 часа. Има записани около 20 деца,  които ще съчетаят прохладата на зоопарка с интересните занимания през лятото.
От днес входът в Центъра за защита на природата и животните вече ще е платен. Решение за размера на таксите определи в началото на година Общинският съвет. До момента въвеждането на билетчетата бе отложено поради липса на билетопродавница, но от днес те се въвеждат. За възрастни входът ще струва 1 лев, за деца над 7 години – 0,50 лева, а за деца до 7 години той е безплатен.

 


Сходни връзки

В ЗООПАРКА ВЕЧЕ СЕ ВЛИЗА С БИЛЕТЧЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В ЗООПАРКА ВЕЧЕ СЕ ВЛИЗА С БИЛЕТЧЕ
Автор: Anonymous да 2009-07-06 @ 21:14 EEST

Здравейте:)

Ще може ли някой да ми даде информация какво стана с конкурса за даване на имена на двойката еноти, които чакаха наследници:)

Не заради друго, ами защото аз съм този, който беше предложил да ги наименовате Иванчо и Марийка и ми е интересно просто как сте ги кръстили:)

Благодаря Ви за отговора предварително:)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди