изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:10 EEST
МАХАТ 29 ОПАСНИ БИЛБОРДА    
НовиниОт пресслужбата на Областно пътно управление в Добрич, съобщиха, че са изпратени уведомителни писма за премахването на 29 билборда, изградени в противоречие с Наредбата за специално ползване на пътищата и реално създаващи опасност за автомобилния трафик.

Оттам уточняват, че рекламните съоръжения са стопанисвани от 17 фирми и са поставени в кръстовища на път I-9 Дуранкулак-Кранево. Писмата, изпратени от управлението, са придружени с констативни протоколи, подготвени от комисия на ОПУ и КАТ-Добрич.
От управлението заявяват, че до 15 юли фирмите са задължени да демонтират съоръженията за собствена сметка, като при желание от тяхна страна да поставят рекламните пана на друга позиция - те трябва за депозират заявление в ОПУ - Добрич. Проверките, извършени от специалисти на управлението, с цел затягане на контрола по пътищата и превенция на пътно-транспортните произшествия на територията на републиканската мрежа на областта ще продължат, допълват от пресслужбата.
 


Сходни връзки

МАХАТ 29 ОПАСНИ БИЛБОРДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди