изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:10 EEST
Гущеров отрече да иска поста на Станишев в БСП    
Политика
Няма да се кандидатирам за председател на БСП, заяви пред БТА в Силистра членът на Националния съвет на партията Добромир Гущеров. Той каза това по повод публикувано в печата негово интервю, в което се обявява за оставки на председателя и цялото ръководство на партията. Излязъл съм от политиката, добави Гущеров.


По думите на председателя на областната организация на БСП Светлана Великова, интервюто е предизвикало противоречиви реакции сред социалистите. Гущеров каза, че само вчера е получил телефонни обаждания от повече от 80 партийни организации, че "трябва промяна в партията".
Добромир Гущеров бе областен председател на БСП в Силистра, но се отказа от поста. Според Великова, която е и областен управител на Силистра, Гущеров повече от година на практика не участвал активно в живота на областната партийна организация, не е участвал и в предизборната кампания.
Вероятно и правителството, и аз като областен управител, и партията, сме допуснали грешки, но не бива да се премълчава фактът, че за четири години привлякохме над 150 милиона лева инвестиции в областта, каза Светлана Великова.
Председателят на общинската организация на БСП в Силистра Нели Стоилова каза, че до края на седмицата организацията ще излезе с оценка за предизборната кампания и за резултатите от парламентарните избори.  dir.bg

 


Сходни връзки

Гущеров отрече да иска поста на Станишев в БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди