изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:16 EEST
Carrefour стъпва в Добрич    
Новини

Най-голямата търговска верига в Европа – Carrefour, финализира сделката за наемането на хипермаркет в новостроящия се Добрич Сити Център, който ще бъде разположен на мястото на бившия обувен завод в град Добрич, съобщиха от  международната правна организация DLA Piper в България - основен външен правен консултант на Carrefour по проекта.



Площта на новия хипермаркет е 6 900 кв. метра. Планира се строежът на търговския център да бъде завършен през последното четиримесечие на 2011 година, като предвидената дата за официалното му откриване е Денят на Добрич – 25 септември.

Инвеститор в Добрич Сити Център е European Trade Center (ЕTC). Това е компанията, изградила проекта Бургас Плаза, в който Carrefour откриха първия си хипермаркет в България. ETC е инвеститор в едноименния офис комплекс на бул. Цариградско шосе, част от Carrefour Tzarigradski Mall, както и в City Mall в Стара Загора, проект в който Carrefour също участва с хипермаркет.

Carrefour отвори първия си магазин в България на 26 март тази година в Бургас. Магазинът е разположен върху 8 хил. кв.м площ. В обекта се предлагат повече от 40 хил. артикула. Близо 3500 от тях са с марката Carrefour.

Следващият проект на Carrefour предстои да бъде открит в София. В строеж са хипермаркетите във Варна и Стара Загора. Работи се и по обекти в Русе и Плевен.

Групата Carrefour най-голямата търговска верига в Европа. Компанията притежава над 16 хил. магазина в 30 държави. За 2008 г. Carrefour има оборот от 97.6 млрд. евро.

DLA Piper съветва Carrefour в България от края на 2006 г., когато веригата започва да подготвя навлизането си у нас.

expert.bg

 


Сходни връзки

Carrefour стъпва в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди