изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:57 EEST
НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ В ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ    
НовиниЧетирима нови общински съветници ще има в местните парламенти в Добрич и Балчик след проведените избори за народни представители. Две места в общинския съвет в Добрич се овакантяват от избраните депутати от ПП ГЕРБ Румен Иванов и Ваня Донева. На тяхно място влизат финансовият експерт Веселина Карамилева и хирургът д-р Дженко Русев.

На мястото на Валентин Николов от Атака влиза Йордан Йорданов – лидер на местната структура на ВМРО. Ивелин Атанасов – собственик на частна фирма, заема мястото на д-р Светломир Михайлов от ГЕРБ в Общинския съвет в Балчик.

На следващото заседание на Общинския съвет  в Добрич се очаква да бъде избран и нов председател на мястото на Румен Иванов. НДТ

 


Сходни връзки

НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ В ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ В ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ
Автор: Anonymous да 2009-07-10 @ 18:47 EEST
Дженко, и ти ли стана пчеличка. От цвят- на цвят,  от цвят-на цвят ,накрая да не кацнеш на гол кол. Добричките гербери са 99% стари комунисти , гъзоближци, нагаждачи  и професионални некадърници. Горко ни!



Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди