изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:58 EEST
Борисов отзовава свой депутат    
Политика
В пет часа утре събирам преди първото заседание своите депутати. Ще им кажа как да не гласуват с чужди карти, ще настоявам да се възведе новата електронна система. Ще разговарям и ще видя какви са и възможностите за отзоваване за един от депутатите си. Не съм съгласен с него с цялото ми уважение към него.


Това заяви лидерът на ГЕРБ и кмет на София Бойко Борисов пред БНР, цитиран от БГНЕС.
Борисов обаче не уточни за кого от новоизбраните депутати от ГЕРБ става дума.
Ще направим всичко възможно с останалите парламентарни групи да бъдат съкратени парламентарните комисии на ниво 17-18. Освен това и няколко години подред говорех, че е добре комисията за СРС, за контрола на контрола на ДАНС, по еврофондовете да бъде даден на ротационен принцип и да се ръководи от опозицията , убеден е лидерът на ГЕРБ.
Хората очакват открито и честно управление, очакват промяна – единственият начин това да се случи е да дадеш на опозицията контролни функции. На въпрос на водещия има ли опозиция Борисов отговори, че ДПС е реализирала резултат с 200 000 гласа над очакваното, а и БСП не бива да бъде подценявана като опозиция. Те бързо ще решат партийните си проблеми, има имена там, които знаят как се прави това, подчерта Борисов.
Нямам навика да се бъркам в работата на другите партии. За 10-ина години българите гласуваха за човек и партия, която познават с добрите и лошите страни. Моята политика и тактика е била, когато свърша нещо да го поднасям на обществото. Новият ръководител на парламента – нашето общество е длъжник на българската жена – от десетилетия. – мисля, че ще налагаме жени в управлението на България, подсказа Борисов, че може би жена ще застане начело на Народното събрание.  dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов отзовава свой депутат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди