изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:21 EEST
Борисов потвърди за Цецка Цачева    
Политика "Аз по-лесно работя с жени, а и българските жени по-добре се представят в Брюксел" - с това признание победителят в изборите Бойко Борисов, който тези дни подрежда новата управленска структура на държавата, потвърди номинацията на плевенската юристка Цецка Цачева за шеф на парламента.

Цачева е негов личен избор и той ще я предложи утре за поста, когато парламентарната група на ГЕРБ се събере за първи път. Това каза Борисов в предаването "На 4 очи".

"Ако ми предложат по-добър вариант, ще се съглася, но Цецка с два пъти победи Румен Петков в мажоритарната битка за депутати в Плевен", аргументира се лидерът на ГЕРБ.

Цачева е адвокат, на 52 години. По време на предизборните дебати тя опонира на съперника си Румен Петков, като взе на прицел неговите думи пред парламента, че "БСП е планирала вота на избирателите". 

"Не вярвайте, че резултатът е договорен, излезте и гласувайте, всеки глас ще наруши планирането на г-н Петков в парламента", обърна се Цачева към избирателите. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Борисов потвърди за Цецка Цачева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди