изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:48 EEST
Плъзна слух, че Доган бил поразен от инсулт    
Политика
Лидерът на ДПС Ахмед Доган е поразен от инсулт! Такъв слух набираше сили вчера в София. Според мълвата Сокола бил приет във Военна болница в София, където лекарите успели да го закрепят. След което той заминал за чужбина, съобщава вестник "Труд", цитиран от БГНЕС.

 



Сред лавинообразните коментари преобладаваше този, че Доган използвал влошеното си здраве, за да избяга зад граница от дългата ръка на правосъдието, която щяла да го застигне след падането му от власт.
“Леле, Боже!”, възкликнал Доган, след като от вестника го потърсили по телефона. Той научил от репортера за слуховете. Позвъняването го заварило в добро здраве в столицата.
“Тези слухове ги пускат нарочно. Знам, че ще измислят какви ли не небивалици и съм подготвен”, казва със спокоен тон Сокола.
Според него ескалирането на напрежението срещу ДПС давало картината на обществото ни днес.
“Зная, че това е началото. Зная, че има сили, които ще развихрят докрай напрежението. Аз няма защо да се притеснявам - нека да ме разследват, нека да проверяват. Не съм престъпил закона и не съм действал срещу родината си”, отсече Доган. Той бе категоричен, че ще остане да живее в България.
ДПС спечели 610 521 гласа, с които вкара 38 депутати - с четирима повече от предишния парламент. Партията спечели и петима мажоритарни депутати, като останалите 26-има мажоритарни в страната са на ГЕРБ. Депутатът от ДПС Камен Костадинов определи като опасни слуховете, че Доган е получил инсулт и че възнамерява да напусне страната, По bTV той заяви, че трябва да спре сатанизирането на лидера на ДПС Ахмед Доган.
"Подобни неща не са здравословни за обществото", повтори на няколко пъти Костадинов по повод на публикациите от миналата седмица, че Доган е корумпиран и предстои той да бъде арестуван. Той каза, че Доган е в добро здраве и няма никакво намерение да напуска страната, защото "не е любител на пътуванията в чужбина". Костадинов обяви, че партията ще подкрепи управлението на ГЕРБ по всички приоритети за излизане от кризата.
ДПС не вижда никакъв проблем в лидера си Ахмед Доган и не смята, че той е причината за вероятното място и роля на ДПС в 41-то Народно събрание, заяви преди дни Корман Исмаилов, председател на младежката организация на ДПС и депутат на партията в 41-то Народно събрание по Дарик радио. Исмаилов добави, че за хората в партията Доган е най-успешният политик на прехода, а ДПС е най-успешната партия. dir.bg
 


Сходни връзки

Плъзна слух, че Доган бил поразен от инсулт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди