изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:20 EEST
Полицай натиска пияна шофьорка за секс в Пловдив    
Новини
Пловдивският окръжен съд отстрани от длъжност полицай заради обвинение в блудство и злоупотреба с власт, пише вестник "Марица". Срещу старши полицай в „Охранителна полиция" при Четвърто РПУ, Иван И. са повдигнати обвинения по два текста от Наказателния кодекс.


На 13 юни т.г. Иван И. и негов колега патрулирали през нощта. Те забелязали, че автомобил дава на заден ход и се удря в дърво. След това се опитва да потегли. Униформените се приближили и поискали документите от шофьорката Милена С. за проверка. 29-годишната жена веднага си признала, че е пила и не носи у себе си шофьорската си книжка. Обяснила, че мъжът и жената в колата са й били на гости и решила да ги изпрати до дома им с колата.
Иван И. наредил на спътниците на Милена да си ходят пеш. След това й обяснил, че той ще кара автомобила й, понеже тя е употребила алкохол. Колегата му тръгнал със служебния автомобил.
Минути по-късно, докато преминавали покрай градинка до стадион „Хр. Ботев", полицаят отбил и поискал секс от пияната шофьорка. Тя отказала и се съпротивлявала на опитите му за блудствени действия. Накрая полицаят се отказал и закарал Милена до дома й. След два дни жената се оплакала на съпруга си и той подал жалба срещу полицая. По повод обвиненията за блудство и злоупотреба с власт срещу Иван И. е започнало наказателно производство.
Определението за отстраняване от длъжност е окончателно и не подлежи на обжалване.

dir.bg

 


Сходни връзки

Полицай натиска пияна шофьорка за секс в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди