изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:46 EEST
Mодел на еротично дамско бельо се оказа мъж    
Любопитно 35 –годишната Лиса дьо Преез чиито секси снимки се разпространяват по нета допреди 10 години е била младеж на име Луис, съобщи News of the World.

Дьо Преез признава, че много пъти се е забавлявала да флиртува с мъже без да я разкрият . Хирургичната трансформация на пола на Лиса е толкова добра, че годеникът й електромонтьор не знаел истината преди тя да му признае по телефона.

Още от 7-годишен Луис знаел, че е различен. Бил женствен, интересувал се от гримове и женски дрехи и със сестра си заедно се преобличали в дрехите на майка си. В училище го биели и му се подигравали. След като завършил гимназия, посетил гей-клуб и установил, че не е хомосексуален, а просто е в погрешната кожа. Започнал хормонална терапия, последвали серия болезнени операции и през 1999 Лиса за пръв път правила секс като жена. “Беше невероятно! Бях изпитвала оргазми като мъж, но женските са много по-добри.”

Годеникът й Джон признава, че отначало не е знаел какво да каже. Но сега приема Лиса такава каквато е. “Влюбени сме и ще се оженим.” /БЛИЦ

НАЙ-НОВИЯТ ЕРОТИЧЕН АЛБУМ НА НДТ

 


Сходни връзки

Mодел на еротично дамско бельо се оказа мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди