изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:27 EEST
Депутатите на ГЕРБ ще се отчитат за срещите си с избирателите всяка седмица    
Парламент София. Депутатите на ГЕРБ ще се отчитат всяка седмица на заседанието на парламентарната си група за проведените срещи с гражданите в своя избирателен район. Това каза в интервю за Агенция “Фокус” председателят на временната анкетна комисия по правилника за организацията и дейността на 41-ото Народно събрание Искра Фидосова.

Идеята за отчитането всяка седмица е заложена в проекта за правила за работа на ПГ на ГЕРБ. В отчета ще се включва информация и за поставените от гражданите проблеми. След това ще се търси решаването на поставените въпроси чрез възможността, която Конституцията дава на депутатите за законодателна инициатива. Така според Фидосова проблемите на гражданите ще влизат по някакъв начин с приоритет в парламента. „Това е важно и това е амбиция, която имаме от първия ден, в който учредихме ГЕРБ. Преди партията ние учредихме сдружение Граждани за европейско развитие на България и ако имаше възможност сдружението да участва в избори, нямаше да създадем партия, точно защото искаме да има широко присъствие, представяне и чуваемост на гражданското общество. Това е много важно”, коментира тя.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Депутатите на ГЕРБ ще се отчитат за срещите си с избирателите всяка седмица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди