изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:00 EEST
* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 157 ТОНА БЕЗПРИЗОРНИ ПЕСТИЦИДИ ЩЕ АРЕСТУВАТ В БЕТОННИ БУНКЕРИ    
ЛюбопитноНад 157 тона пестициди в пустеещи складове в селата на Добричка област са преброени при проверка на "Гражданска защита", ХЕИ, РИОС и др.


Те са и прахообразни, и течни, а складовете са в окаяно състояние - разрушени, с разбити врати. Чувалите или тубите са скъсани и отровите се просмукват безпрепятствено в почвата. Според проверяващите, препаратите са намалели почти на половина в сравнение с предишна проверка преди три години.

МЪЖ СЕ УДАВИ В КРАНЕВО

В 13.30 часа вчера Дияна Митева от Добрич е алармирала в РПУ - Албена, че половин час по-рано морето на централния плаж в Кранево е изхвърлило труп на мъж. Проверката е установила, че тялото е на 34-годишния Денчо Димитров Диков от Добрич. Той се е удавил, съобщиха от полицията. Нямало следи за насилие. Трупът на младия мъж бил изпратен за аутопсия в "Съдебна медицина" - Добрич. По случая е образувано дознание в следствената служба в Балчик. Денчо е бил на почивка в Кранево от вторник, научи НДТ.

НДТ - 16 юли 1999 година

 


Сходни връзки

* ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: 157 ТОНА БЕЗПРИЗОРНИ ПЕСТИЦИДИ ЩЕ АРЕСТУВАТ В БЕТОННИ БУНКЕРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди