изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:28 EEST
Варна: Извън опасност е животът на момичета, пострадали при катастрофата на пътя за Добрич    
НовиниВарна. Животът на петте момичета, пострадали при тежката катастрофа по пътя Варна – Добрич, е извън опасност, съобщиха за радио „Фокус” - Варна от МБАЛ „Св. Анна”. И петте момичета към момента са в Центъра за спешна медицинска помощ към болницата и се правят изследвания за установяване на общото им състояние. Вероятно всички те ще бъдат настанени за лечение в ортопедичното отделение на медицинското заведение.

Най-тежко пострадалото момиче е било постъпило в Шокова зала, но вече е освободено, защото травмите му не са прекалено сериозни. Момичето е със счупвания на ключицата и раменната става. Останалите пострадали са с охлузвания и други по-леки контузии.
Димитър ДИМИТРОВ

НМКЦ: Пет момичета пострадаха при тежка катастрофа на пътя Варна – Добрич
17 юли 2009 | 19:12 | Агенция "Фокус"
Варна. Пет момичета пострадаха при тежка катастрофа на пътя Варна – Добрич, при разклона за с. Кичево, съобщиха за Агенция „Фокус” от Националния медицински координационен център. Колата е излетяла сама встрани от пътя и се е обърнала. Пострадалите момичета са откарани в МБАЛ „Света Анна” във Варна. Най-тежко пострадало е 18- годишно момиче, което е с контузия на главата и комоцио - настанено е в шокова зала. Останалите четири са по-слабо пострадали, но все още няма пълна информация за състоянието им.
Сигналът за инцидента е подаден в 17.30 часа.

 


Сходни връзки

Варна: Извън опасност е животът на момичета, пострадали при катастрофата на пътя за Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди