изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:07 EEST
Борисов канил човек на РЗС за министър, бъдещият премиер отрече    
Политика

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е канил представител на „Ред, законност и справедливост" да заеме министерски пост в бъдещия му кабинет, съобщи председателят на партията Яне Янев. Той добави, че на заседание Управителният съвет на партията ще вземе решение хора от РЗС да не участват в изпълнителната власт на никакви нива.



Янев разказа, че лично бъдещият премиер се е обаждал по телефона и е пращал смс-и на човек от РЗС с покана да стане министър, но не обяви името му. Това по думите му било царски подход. „Ред, законност и справедливост" ще продължи разговорите с ГЕРБ, ако те са на лидерско ниво, тоест с Бойко Борисов, заяви още той.

Пред Дарик лидерът на ГЕРБ отрече тази информация. „От вас чувам. Готов съм веднага да си дам телефоните да ги проверят", заяви той.

Яне Янев каза, че от партията няма да участват в консултациите с ГЕРБ и няма да подпишат меморандум. Те настояват за споразумение за общи парламентарни действия. Той отново подчерта, че РЗС ще подкрепи правителството на Борисов при гласуването му в пленарната зала и ще му даде кредит на доверие от 180 дни.

http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Борисов канил човек на РЗС за министър, бъдещият премиер отрече | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.90 секунди