изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:47 EEST
Искат главата на Доган    
ПолитикаИма проблем вътре в самото ДПС и той съвсем скоро ще излезе наяве. Това каза пред БЛИЦ лидерът на партията “Ред, законност и справедливост” Яне Янев. Според него проблемът се състои в това, че много хора в структурите на движението в цялата страна искат главата на Доган.

По думите на Янев обществеността съвсем скоро ще разбере всичко това, но РЗС нямало да се нагърбва да огласява каквото и да е. Като цяло ДПС е на финала в участието си в изпълнителната власт и това е краят на фигурирането му в политическото пространство, твърди Яне.

По думите му имало много несъгласни с едноличния монопол на Сокола. Такива били настроенията в структурите на ДПС в Силистра, Кърджали, Разград и Търговище. Според Янев с ДПС е свършено и Доган вече няма да играе ролята, която играеше в последните 8 години. “Доган персонално трябва да понесе отговорността си за всичко, което свърши до този момент”, каза Янев.

В политическото пространство ДПС, БСП и НДСВ играха като наследници на БКП и Андрей Луканов, но това трябва да свърши, закани се лидерът на РЗС
.
Яне Янев уточни, че неговата партия не изключва участието на различните етноси в управлението на страната. “Мюсюлмани има и в РЗС, в ГЕРБ и Синята коалиция, не могат да бъдат пренебрегнати, затова, че са друг етнос. Трябва обаче да се приключи с манипулативното отношение към тези хора.

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров също коментира пред БЛИЦ темата, като повтвори тезата си, че в България има български граждани и не бива хората да се делят на етноси. От всички граждани се изисква да бъдат коректни и лоялни членове на обществото.

По думите на Сидеров Борисов няма да допусне във властта да влязат открити активисти на ДПС. По този начин най-накрая ще се изпълни желанието на хората, които искаха ДПС да си почине от изпълнителната власт, посочи той и добави обвиненията си, че турското правителство отдавна води на държавно ниво политика в подкрепата на една партия, действаща у нас като своя пета колона.

Това, че Доган си правеше каквото иска у нас и диктуваше положението, беше вследствие на подлостта и безхарактерността на досегашните управляващи. Те досега на практика можеха да го поставят на мястото му с неговите 5%. Можеха да го оставят и в периферията на политическия живот и да го накарат да се откаже от това капсулиране на мюсюлманите, смята Сидеров.

“Отдавна можеше да се направи така, че мюсюлманите да не се държат в един затворен кръг, в който биват облъчвани, държани в невежество, неграмотност и икономическа феодална зависимост, за да бъдат ефективна машина за гласуване”, смята Сидеров.
Десислава Вангелова, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Искат главата на Доган | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Искат главата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-20 @ 00:57 EEST
по-голяма измислица от това не бях чел никъде...
Искат главата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-20 @ 11:18 EEST

Много малко четеш значи...

Искат главата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-20 @ 11:35 EEST

Четем достатъчно мило

Искат главата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-20 @ 11:42 EEST
Е к'во, не си ли чела по-голяма измислица?
Искат главата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-20 @ 12:45 EEST
Сега президента и БСП ще скочат в подкрепа на главния си съюзник Сопола?
Искат главата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-20 @ 13:30 EEST
Сега сме свидетели на лакомията на българина, българина патриот, българина антидоган. Гледаме как вместо да се хваната ръка за ръка и да заработят за България, опиянени от изборната победа на Герб, малки партийки си я приписват на себе си и облизват лъжици в готовност да загребат от буркана с меда. Дамите и господата, този път обаче като се окензат, няма да е въврвежно да се говори за Доган, за комунизма, за триглавата ламя :))) Миризливите гащетки ще са си техните.
Искат главата на Доган
Автор: Anonymous да 2009-07-20 @ 23:07 EEST
Ама Доган се насра , ама няма кой да му каже от ДПС ! Сега вече ще му се намери кой да му каже че мирише около него!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.17 секунди