изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:16 EEST
СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ: Уволниха скандалния Азер Меликов    
НовиниНа заседание на Надзорния съвет на "Информационно обслужване" АД освободихме Азер Меликов като председател на съвета на директорите на дружеството.

Това заяви проф. Стоян Денчев, член на надзора на дружеството, цитиран от БГНЕС.
Меликов е бил освободен по предложение на проф. Денчев заради лоши резултати на дружеството. Тримата членове на Надзорния съвет са били единодушни за уволнението на Меликов.
Азер Меликов - съветник на експремиера Сергей Станишев, стана известен с регистрацията на сайта boykostov.org, с който в продължение на няколко месеца бе водена предизборна кампания срещу лидерите на ГЕРБ и ДСБ Бойко Борисов и Иван Костов. Неговото отстраняване беше поискано многократно от предишната опозиция. Според ГЕРБ и сините с прякото си участие в предизборната кампания Азер Меликов изпада в тежък конфликт на интереси и поради тази причина бе поискано той незабавно да бъде освободен като ръководител на "Информационно обслужване"АД. Това не беше сторено от премиера и от финансовия министър Пламен Орешарски.
Стоян Денчев каза още, че след избирането на новия изпълняващ длъжността на собственик на дружеството - министъра на финансите, ще бъдат водени разговори за нов председател на съвета на директорите на дружеството. DIR.BG
 


Сходни връзки

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ: Уволниха скандалния Азер Меликов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.13 секунди