изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:18 EEST
Бербатов донесе успеха на Юнайтед    
СпортБългарският национал Димитър Бербатов вкара първия си гол по време на предсезонната подготовка на Mанчестър Юнайтед и донесе победата на английския шампион над ФК Сеул. Българинът заби третото попадение за победата с 3:2.


Успехът за английския шампион не дойде никак лесно, като на полувремето англичаните отстъпваха с 1:2. Резултатът бе открит в 23-ата минута, когато Ким Сеунг-Риул асистира на Деян Дамянович, който се промъкна между Джон О'Шей и Уесли Браун и заби топката в мрежата за 1:0.

"Червените дяволи" отговориха само девет минути по-късно с попадение на Уейн Рууни. Джон О'Шей центрира в наказателното поле на съперника и английският национал, който бе оставен непокрит от защитниците на Сеул с глава възстанови равенството - 1:1.

В последната минута на първото полувреме Дамянович се разписа във вратата на Юнайтед за втори път и за втори път изведе отбора си напред - 2:1. При този резултат двата тима се оттеглиха на почивката.

Дванайсет минути след подновяването на играта момчетата на сър Алекс Фъргюсън отново изравниха. Италианският вундеркинд в състава на манчестърци, Федерико Македа, получи хубав пас от Уейн Рууни и заби топката в мрежата на Сеул - 2:2.

Така се стигна до 61-ата минута, когато в игра се появи капитанът на българския национален отбор, Димитър Бербатов, който само две минути по-късно обърна резултата в полза на Манчестър Юнайтед. Дарън Гибсън асистира на българина, който оформи крайното 2:3, донасяйки успеха за своя отбор.

http://sportni.bg

 


Сходни връзки

Бербатов донесе успеха на Юнайтед | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди