изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:21 EEST
Авторката на "Шъ съ оправим ли?" загина в катастрофа    
НовиниНелепият инцидент е станал около 22.45 часа тази нощ, близо до Търговище, съобщиха от пресцентъра на МВР. Катастрофата се случила близо до града, когато 31-годишен водач е загубил управление над шофираната от него "Мазда" с плевенска регистрация, в която имало още няколко души.

Автомобилът навлязъл в насрещното платно и се ударил в „Рено" с варненска регистрация. Гичева, заедно с другите ранени, е откарана в болница в Търговище, където е починала.

Живка Владимирова Гичева е популярна в близкото минало българска телевизионна водеща, продуцент на предаването "Защо не" по БНТ и бивша водеща на предаването "Вариант 3". Родена е на 25 юли 1957 г.

Живка Гичева, композиторът Асен Аврамов и актрисите Мартина Вачкова и Таня Шахова се изявяват в сутрешното ток шоу на БНТ "Защо не! с Марта Вачкова" от 2005 г. Сега Марта Вачкова води реновираното шоу с ново име - "Жените". ТВ къща ВИЖ е създадена през 2004 г. от актрисата Мартина Вачкова, журналистката Живка Гичева и композитора Асен Аврамов. Тримата, заедно с актрисата Таня Шахова са идеолози на "Защо не! с Марта Вачкова".

Автор е на повече от 20 документални филма за българите в чужбина и на повече от 30 документални филма от поредицата "България днес".

Според последните информации в пресата, Живка Гичева щеше бъде програмен директор на телевизия ТВ2. На 31 юли 2009 година обаче тя си отиде от този свят по един наистина нелеп начин. /БЛИЦ

Мартина Вачкова с програмния директор на БНТ Борислав Геронтиев и ТВ-журналистката Живка Гичева (най-вдясно)

 

 


 

 


Сходни връзки

Авторката на "Шъ съ оправим ли?" загина в катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди