изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:24 EEST
ЕКСУПРАВЛЯВАЩИ НЕ ПРЕДПОЧИТАТ БЮРОТО ПО ТРУДА    
НовиниСамо един от доскорошните управници - в лицето на народните ни представители в предишното Народно събрание и заемащи постове на зам.-областни управители смята да се регистрира като безработен в Бюрото по труда.

За НДТ Владимир Калчев - доскоро зам.-областен управител заяви, че смята да се регистрира на трудовата борса, като добави, че засега не е решил какво да прави, тъй като всичко е свързано с инвестиции по принцип.
Останалите без работа народни представители от Добрички многомандатен избирателен район от 40 Народно събрание бързо се преориентираха. Според публикации в централната преса Нихат Кабил се захваща с частен бизнес. В този сектор е и Енчо Малев, който отново се върна като ръководител на "Добруджански хляб" АД. Жълтата депутатка Мима Василева сподели, че работи в адвокатската си кантора и дори още не е излизала в отпуск.
На първо време почивка си е дал и доскорошният ни народен представител от Коалиция за България Никола Гочев. Затова пък колежката му Сияна Фудулова е отказала да се върне по родния край и си е намерила работа като търговски представител на селскостопанска техника. Тя отказа да сподели коя е фирмата и допълни, че е представител за България.
Като адвокат по всяка вероятност ще започне да работи освободената вече зам.-областна управителка от квотата на НДСВ Олга Задгорска. Тя заяви, че има намерение да поднови членството си в адвокатската колегия в града. Колегата й от квотата на БСП Михаил Стоев заяви, че до края на годината е в отпуск, като след това ще се върне в "Екострой", където е и акционер.
 


Сходни връзки

ЕКСУПРАВЛЯВАЩИ НЕ ПРЕДПОЧИТАТ БЮРОТО ПО ТРУДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди