изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:15 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностВ 4 ЧАСА на 5 август е подаден сигнал в полицията - за това, че по улица ул."Ален мак" в Добрич, от паркиран  лек автомобил "ВАЗ-2104" е извършена кражба на предно панорамно стъкло и акумулатор. След извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от автопатрул на Първо РУ на МВР -Добрич, са зъдържани К.К. - на 31 г. и П.П. - на 22 г., и двамата от Добрич. Двамата са задържани в лек автомобил "Форд Ескорт" и са заподозрени в извършване на кражбата.

От полицията заявяват, че К.К. е криминално проявен, осъждан 4 пъти за кражби и противозаконно отнемане на автомобил и има криминална регистрация. Двамата са задържани  в Първо РУ-МВР със заповед за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
ОБЩО през денонощието на 5 август на територията на областта са станали 8 криминални престъпления. Служителите на Пожарна безопасност и спасяване в областта са реагирали на 12 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 10 пожара, възникнали в сухи треви и два пожара с нанесени материални щети.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди