изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:17 EEST
19-годишният син на Нина Тодорова – Неделчо Тодоров: Боби на Азис директно ми предложи пари да го чукам!    
НовиниМистър България Сенчъри - Неделчо Тодоров, от няколко дни вече е приет да следва Международни икономически отношения.

Както е известно красивият младок има престижни родители, в лицето на шефката на кабинета на бившия министър на администрацията Николай Василев – Нина Тодорова, а баща му е един от най-авторитетните ни дипломати – Любомир Тодоров. Този биографичен факт послужи на някои завистници да спорят по въпроса заслужено ли е присъдена титлата за красота на Тодоров-младши, въпреки неоспоримите му физически данни.

- Ники , как стана така, че ти се яви още като ученик на такъв конкурс и стана най-младият Мистър в България?
- Явяването ми на конкурса има предистория. Случи се така, че без да съм имал каквито и да било амбиции в модния бизнес, ме поканиха за манекен в Модна агенция “Ивет фешън”. Бях още ученик 11-ти клас във Втора немска гимназия и ми се видя привлекателна перспектива за житейски старт.

Успехите дойдоха изненадващо бързо - веднага се появих на корица. Така попаднах и на кастинга. Въпреки всички обвинения и хорски клюки, че съм спечелил конкурса “Мистър България Сенчъри” с политически връзки, заради родителите си, аз знам и твърдя, че в това няма нищо вярно. Нито е имало “пари под масата”, нито сме използвали семейни връзки, нито пък

аз съм се прежалил да си легна с някого, за да стана Мистър.

- Защо, имало ли е такива предложения?
- Аз съм още твърде млад, но си давам сметка, че много момчета без моя гръб вероятно се поддават на такива предложения, нямайки друг избор за успех в живота, и това е отвратително. О-о, разбира се, че съм получавал! Едно от най-атрактивните ми отправи Боби, или Богдан, както е истинското му име – сегашната “половинка” на Азис. Без да знае кой съм, една вечер ми каза без всякакво притеснение буквално следното: “Ела да ме “таковаш” – хем ще ти е гот, хем пари ще изкараш!..” И така, при няколко случайни срещи, въпреки че не получаваше търсения “отговор”.

Тогава още не беше известен като тръпка на Азис, после го разпознах. Но по заведенията има много като него. В началото се притеснявах от подобни предложения, но после се научих как да им отговарям – животът те учи на всичко.

Никога досега не съм се влюбвал и не познавам усещанията, които ми споделят приятели. Определено гейските предложения не ме влекат, но не е привлякла трайно вниманието ми и никоя жена.
Само се хващам, че май повече ми харесват каките. По-зрели жени, но не лелките. Вероятно още не е дошъл моментът, в който да разбера за какво става реч, но се надявам съдбата да ми е подготвила все пак някаква скорошна приятна изненада. Търся я активно – искам да се влюбя и да разбера какво е да си влюбен.

- Значи дотук правиш секс без любов, така ли да разбирам?
- За момента сексуалният ми обект трябва просто да ми харесва. И, засега нещата са общо взето: “Намери си кака, да те отрака!”

- Покрай баща ти, който е дипломат, си израсъл в чужбина – в кои страни сте живели?
- В Норвегия – големият ни брат Теодор е роден там, а

ние – близнаците - сме заченати в Осло –

11 месеца ни е разликата с по-големия ни брат. Били сме в Израел – там започнахме да учим тримата – знаех иврит на нивото на българския. Били сме в Йордания, в Канада, и последно – в Австрия, във Виена. Баща ми е един от най-подготвените и качествени български дипломати.

- Приличате ли си с брат ти Мариан – близнака ти?
- Външно – не, но има специална сензитивна връзка между нас. Аз съм “по-малкият” - роден съм след него.

- Кабинетът падна, какво ще прави майка ти оттук нататък, знаеш ли?
- Знам, че тя е един качествен професионалист, който винаги ще бъде ценен и ще намери своето място да бъде полезен. Тя не беше в кабинета на Николай Василев по партийна линия – имам предвид от НДСВ, а като специалист. Смяната на правителствата не променя този факт и аз съм убеден, че тя ще намери начин да се реализира и на друго място.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА, БЛИЦ
 


Сходни връзки

19-годишният син на Нина Тодорова – Неделчо Тодоров: Боби на Азис директно ми предложи пари да го чукам! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди