изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:47 EEST
АЛБЕНА - СЛЪНЧЕВА, ГОСТОПРИЕМНА И НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ    
ТуризъмВ неделния ден курортът Албена приема гостите слънчева, гостоприемна, с отромен брой туристи спрямо другите черноморски курорти, изживяващи тежка криза, а цените, които предлага, са на аткрактивни цени.

Албена се размина с проливния дъжд, удавил Добрич в потопа от 8 август. Неприятностите, които дъждът създаде за няколко часа в курорта, са изцяло преодолени. В Албена сега е слънчево, морето е гостоприемно, а летовниците се радват на чисто море, свеж въздух, просторен и топъл плаж. В неделния ден се забелязва отново засилен приток на български летовници и гости от съседна Румъния, които предпочитат Албена за лятната си ваканция. Много от тях идват тук по традиция, защото смятат курорта за най-уреденото летовище по българското Черноморие. Интересно е, че сред чуждестранните лотвиници има мнозинство, което се завръща в Албена, след като е опитало летуване по други места. За това мнозинство изключителното съчетание на прекрасен плаж, чисто и безпроблемно море, горски резерват, спокойствие и изключителни възможности за децата, добри цени в отлична леглова база, разнообразие от ресторанти и басейни, нови форми на обслужване, е за предпочитане, отколкото неизвестните проблеми и некоректни оферти в много други летовища.

 


Сходни връзки

АЛБЕНА - СЛЪНЧЕВА, ГОСТОПРИЕМНА И НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди