изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:04 EEST
Ексминистър Цонев поръчал посуда за 30 000 лева    
Новини
Сладки поръчки в последните дни от управлението си са пуснали бивши министри.


Една от най-интересните поръчки е на ексвоенния шеф Николай Цонев. Той поискал доставка за стола в щаба си на вилици, лъжици и чинии за 30 хиляди лева, съобщава в. "Стандарт".
В обществената поръчка било записано изрично, че посудата трябва да може да се почиства в съдомиялна машина. Чиниите пък искал чисто бели, в краен случай с дискретна шарка. Поръчката вече е възложена, но въпреки това тя ще бъде проверена щателно за нередности от новото ръководство.
Освен нея подробно ще бъдат ревизирани и всички останали поръчки и договори с подписа на Цонев. Висши офицери поясниха, че по закон сделките са изрядни, но целта на проверката е да установи доколко рентабилни са те за министерството.
Под зоркото око на новите властимащи попадат и договорите за ордени и медали в армията, за консумативи и охрана на поделенията. Последната обществена поръчка за опазване на сграда е за 10 млн. лева и е с дата 3 юли, два дни преди изборите.
Освен Николай Цонев и Емилия Масларова не е останала по-назад с поръчките. Бившата социална шефка е поискала доставка на табели на стойност над 35 хиляди лева за Центъра за социално обслужване в Стара Загора. Скандалният факт оповести наследникът й Тотю Младенов вчера. Той допълни, че далаверата с табелите вече е дадена на прокуратурата. dir.bg
 


Сходни връзки

Ексминистър Цонев поръчал посуда за 30 000 лева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди